реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Турнір пам'яті загиблих українців

7-8 травня в Чернігові за підтримки місцевого осередку ВО «Свобода» та народного депутата-свободівця Руслана Марцінківа відбувся футбольний турнір. Захід було присвячено пам'яті українців, полеглих у роки Другої світової війни.

Співорганізатори змагань - виконувач обов'язків голови Чернігівської міської організації ВО "Свобода" Володимир Поліщук та депутат Чернігівської міської ради Юрій Герман.

Змагання відбулися на базі Чернігівського вищого професійного училища. У турнірі взяли участь команди ЧВПУ, Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту, збірна Чернігівського району ДЮСШ «Колос» та збірна Ріпкинського району ФСТ «Колос».

Перше місце в чемпіонаті виборола команда Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту – тренер Григорій Клименко, капітан Артем Сапон.
Організатори змагання нагородили учасників пам’ятними медалями та грамотами.

Виконувач обов'язків голови Чернігівської міської організації ВО "Свобода" Володимир Поліщук зазначив: «Традиційно свободівці підтримують культуру фізичного виховання, тому переконаний: щорічне проведення турніру є необхідним для молоді нашого міста. Ми маємо дбати про фізичний гарт і духовне зростання юного покоління. Слід зазначити, що такі змагання, окрім всього іншого, готують наших юнаків до чемпіонатів вищих рівнів».

«Турнір пам'яті українців, полеглих у роки Другої світової війни, - це старт у відроджені пам’яті про загиблих у страшній трагедії. Це маленький початок великої справи – виховання поваги до історії українського народу, а не бездумне повторення «начитаного» російського сценарію про «асвабадітєлєй»», – підкреслив народний депутат-свободівець Руслан Марцінків.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Руслан Марцінків, Футбол, свобода, Друга світова війна, Юрій ГЕРМАН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar