реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Тролейбуси будуть ходити лише з 6 ранку до 10 вечора

Така невесела новина очікує незабаром на чернігівців і гостей міста. У тролейбусному управлінні заявляють, що лише такий захід дозволить йому існувати, виплачувати заробітну плату працівникам. І все одно тут планують скоротити 92 робітники. Іншого виходу, аби зберегти цей вид транспорту, тут не бачать.
Якщо не скорочувати, тоді щороку підприємству треба 20 мільйонів гривень субвенцій, а отримують 10, і ті несвоєчасно. Доходів ЧТУ не вистачає, шоб покрити витрати. Тарифи підвищувати сенсу нема, бо лише незначна частина пасажирів платить за проїзд, більшість — пільговики.

Через зміни у графіку руху тролейбусів чернігівці не постраждають, запевняє керівництво тролейбусного управління. На ділі ж це означає, що , наприклад, на вранішні електрички, з пізніх поїздів, а також на зміни на роботу людям тепер доведеться добиратися автобусами і маршрутками, тобто нести додаткові витрати. Це що, означає — “не постраждають”?

Тролейбуси – соціальний вид транспорту, який потрібно зберегти, зазначив заступник міського голови Олег Білоусов. Виходить, доводиться “збегірати” вже в урізаному вигляді?
Петро АНТОНЕНКО




Теги:Чернігів, тролейбуси, Транспорт, субвенції, соціальна сфера


Читайте також



Коментарі (0)
avatar