реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Три смерті за добу на чернігівських шляхах

Лише протягом однієї доби на дорогах Чернігівщини сталися 4 дорожньо-транспортні пригоди. Загинули люди.

На 130 км автодороги Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин біля с. Монастирище Ічнянського району о 3 год. 8 листопада водій автомобіля ВАЗ-211540 наїхав на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм загинув на місці аварії.

У м. Ніжині по вул. Шевченка о 8 год. 8 листопада водій мотоцикла "РАКЕТА КQ250-Н" здійснив наїзд на велосипедиста, що рухався попереду автомобіля в попутному напрямку та почав виконувати маневр повороту ліворуч. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні.

На автодорозі Гайворон-Дмитрівка (Бахмацький район) об 11 год. 8 листопада водій автомобіля ГАЗ-3302 здійснив наїзд на велосипедиста, що рухався попереду автомобіля в попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедист був доставлений до Бахмацької центральної районної лікарні, де від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Біля с. Прогрес Козелецького району о 17 год. 15 хв. 8 листопада водій мікроавтобуса "МERCEDES BENZ SPRINTER 208" здійснив наїзд на пішохода, який рухався по центру проїжджої частини дороги в попутному напрямку. Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм загинув на місці аварії.

В.РИГА,

начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації




Теги:Ніжин, загитель людей на автошляхах, аварії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar