реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Третій Рейх першим визнав Голодомор

Про це не прийнято зараз говорити, але правда в тому, що західні ліберали знали про Голодомор й демонстративно не помічали його, бо могли дешево купити українське зерно. Валієць Ґарет Джонс вперше серед журналістів написав про всі жахи найпрогресивнішої держави під керівництвом Сталіна, зокрема про те, що робилося в Україні. Через що зазнав цькування з боку лібералів і прокомуністичної інтелігенції. Фактично це зруйнувало його журналістську кар'єру.

Третій Рейх, який прийнято зараз звинувачувати у всіх мислених і немислених гріхах, був першою державою, яка визнала і заявила, що більшовики проводять геноцид свого населення. Рейхміністр народної освіти і пропаганди Йозеф Геббельс у своїх промовах відкрито звинувачував більшовиків у геноциді українців. Це при тому, що офіційно стосунки СРСР з Третім Рейхом тоді були дружніми і користі в такій критиці більшовицького режиму для німецьких націонал-соціалістів не було.

Історія говорить нам, що ліберали зіллють нас так само необільшовикам, як зробили і тоді. Це вже відбувається. Про це треба пам'ятати. Більшовики і ліберали -- вороги, які при потребі знаходять спільну мову.

Велеслав ШИПІТ



Теги:ліберали, Третій рейх, більшовизм, Голодомор


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В Украине нет будущего потому что она сильно застрягла в прошлом.Многие народы пережили неблагоприятные периоды но ни кто там не зацикливается на прошлом а живут настоящим и свои трудом готовят будущее.
avatar