реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Треба льотчицький Іноземний легіон!

Робочий ранок почався з тривоги.

Раніше балістичні ракети виводили російські ТУшки. Зараз вже - СУшки... Нам реально не вистачає західних літаків - щоб протистояти цим ворожим ракетам.

Чому досі немає літаків? Тому що все впирається в питання наявності висококласно підготовлених українських льотчиків: їх - не вистачає. І техників - теж... На жаль, сьогодні це - проблема.

Знов приходить на пам'ять пропозиція від західних льотчиків-військових ветеранів про організацію в ЗСУ з'єднання по прикладу "іноземного легіону"- саме із авіаторів. Впевнений: і літаки би надійшли дуже швидко, бо це прискорило би нашу Перемогу у війні. А це означає - дружнім країнам прийшлося би менше витрачати власних грошей на цю війну з всесвітнім злом. Може, саме це і стало би гарним алгоритмом в рішенні цієї проблеми?
Бо, багато питань могло би бути вирішено значно швидше, ніж це відбувається зараз.

А наші хлопчики продовжували би вчитися літати і обслуговувати літаки в західних льотних школах - стільки, скільки було би потрібно, а не прискореним курсом. Бо, вони потрібні нам живими, а не ... (по прикладу того, як в часи Другої світової війни в Японії готували льотчиків-камікадзе)

Мрію про те, коли українські ЗМІ сповістять про таке: "За сьогодні не відбулося жодного обстрілу ворожими військами української території. Постраждалих серед мирного населення - немає".
Вірю в нашу Перемогу.

Борис ПЕНЧУК



Теги:літаки, Іноземний легіон, російсько - українська війна, Борис Пенчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar