реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Травознай з Куреня радить їсти бур’ян

Зараз якраз активно росте бур’ян, що насправді дуже помічний при аденомі простати у чоловіків, -- переконаний відомий траво знай з села Курінь на Бахмаччині Іван Просяник. А ще Іван Герасимович, що зве себе Иваном Гарасимовичем, -- офіційний член Національної Спілки письменників України, відомий журналіст і автор книг «Зело таємниче».
Так ось трава, яку він вихваляє – злинка. Рясно сходить скрізь і нещадно виполюється господинями. «Її треба скрізь чоловікам пхати у салати і проблеми відійдуть», -- переконаний траво знай.

Народні назви: гадяче зілля, загадка, шельмовка, пушняк. Завезена до нас з Канади, через що так офіційно і зветься: злинка канадська. «І ти ж диви – моя баба звідкись ото знала про цю траву! Без книжок, телевізорів, газет. Є, є таки ноосфера, де всі знання концентруються і можна звідти їх черпати», -- переконує куренівський траво знай- письменник.

Взагалі ж Іван Просяник для лікування аденоми простати радить їсти тричі на день проросле зерно пшениці, присмачене медом. Від двох до чотирьох місяців. Ефективним вважає і листя ліщини лісової- - його треба настояти протягом двох годин дві столові ложки на півлітра окропу. Приймати по півсклянки чотири рази на день до їди. Приймати три тижні, тоді зробити тижневу перерву і ще повторити двічі.
Радить вживати пилок- пергу , круто заварене цибулиння (по третині склянки тричі на день до їди), взагалі їсти більше гороху, квасолі, волоських горіхів.

Скорочено. Повністю, з доповненням рецептів -- в газеті "Сіверщина", передплата на яку приймається по всій Україні.



Теги:аденома простати, народна медицина, Іван Просяник, лікування простатиту


Читайте також



Коментарі (0)
avatar