реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Трампофобія від Рашатудей

Вважається правильним порівнювати Трампа і Зеленського, як двох дурачьків-неадекватів.

Принаймні, кілька років я чув лише негатив стосовно Трампа.

Але, якщо вийти з цієї бульбашки, створеної «незаангажованими ЗМІ», то можна почути легкі натяки, що Трамп, на відміну від Зеленського, держуправління не розвалив, економіка не впала в прірву, а - зростала, грошима на ковід заливали американців, а не кишені банди зелених, що, начебто, пішли на велике будівництво і ще кудись, та й оборонний бюджет Трампа був нівроку і цілком використаний... А підтримують його не лише «бандити-латиноси» чи ліваки, а й цілком економічно самостійні громадяни.

Я навіть порівняв все це з Порошенком і його ситуацією, але хтось ще сказав, що Трамп посрався з рядом країн і сусідами. І тут же згадав, що ми, за Порошенка, нормально так ставили на місце угорців, румунів, не кажучи вже про самі знаєте кого... Було й про те, що Трампа військові ненавидять, так у нас проти Порошенка половина проголосувала, яка бачила власними очима початок шляху.

І тепер у мене когнітивний дисонанс. Треба було й далі сидіти й вірувати у святу журналістську працю і рашатудей. Як добре, що я - не американський виборець, бо було б соромно за мою трампофобію.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:раша тудей, Трамп, американські вибори, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar