реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Трампа чекає імпічмент?

Почитав американські ЗМІ.

Washington Post пише “В обіймах Путіна Трамп не послухав радників». СNN видав колонку – “Трамп об’єднується з Путіним проти американської розвідки”. “BostonGlobe” питає “Чи вчинив Трамп державну зраду?”, а CBS News стверджує, що “Росіяни мають на Трампа якийсь бруд”. The Daily Beast на передовиці цитує екс голову ЦРУ Бренана, який наполягає, що Трамп таки вчинив державну зраду, тоді як впливовий “The Atlantic” каже, що “Для республіканців настав час істини” - або вони Трампа, або він - їх. LA Times – твердять, що причина неадекватності президента - його характер, а NBS BEWS замість сотні слів просто цитують розлюченого Маккейна.

І вишенька на торті – протрампівський Fox заявляє “Путін їсть трампівський ланч – так в Росії ми не виграємо” та іронічно пояснює поведінку Трампа “складним перельотом”. Позитивних новин – нуль... Жартую, звичайно, але хто зна - ще одна-дві таких зустрічей, і у Януковича в Ростові може з’явитися сусід-американець.

Сергій ТАРАН

Один федеральний чиновник США розповідав мені, що десь в Індіані є чоловік, який досі точно пророкував політичні події, в тому числі обрання президентом США Трампа, коли він ще був кандидатом. Але так само він спрогнозував його імпічмент. Почекаємо...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:російсько- українська війна, імпічмент, зустріч Трампа і Путіна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Імпічмент Трампа Путін не допустить. Трамп його агент.
avatar
2
Сьогодні російський дисидент Піонтковський заявив на 112 каналі, що вони з Ларіоновим вважають Трампа агентом Путіна. Вони передбачають Ялту-2, яка поділить світ на сфери впливу між США та Росією. До якої сфери впливу відійде Україна, догадайтесь з першого разу.
avatar