реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Трактор спричинив надзвичайну ситуацію

Без газу залишилися 718 будинків у Понорниці Коропського і в Авдіївці Сосницького районів унаслідок пошкодження газової труби. В урочищі Салотопка трактор, який приватна особа найняла в Понорниці в фермерському господарстві, порвав трубу.

«Він своїм навісним агрегатом зачепив цю трубу і пошкодив приблизно два метри. Труба діаметром 273 мм», - каже селищний голова Понорниці Петро Василець. І додає, що в урочищі газівники не поставили попереджувальних знаків, де проходить труба.

Люди, в будниках яких нема печей та грубок, тимчасово переселилися до родичів.

До відновлювальних робіт залучено більш як 20 робітників. Представники ПАТ «Чернігівгаз» заявляють, що хтось має відшкодувати збитки. Хоча насправді треба самому приватизованому підприємству виставити рахунки за відсутність попереджувальних знаків.

Понорницька школа не працює. «Температура повітря у приміщеннях +6. Перебувати дітям просто неможливо, дуже холодно. Вони навчаються дистанційно. І ми це відпрацьовувати не будемо. Обіцяють відновити тепло за три дні, максимум - за п’ять, а тому і весняних канікул забирати не будемо, все дистанційно», - розповідає директорка Інна Чепік.

Не працюють також ощадкаса і аптека в Понорниці. Термінове засідання районної комісії з питань техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося в Коропській райдержадміністрації, оголосило надзвичайну ситуацію місцевого рівня та визначило два пункти обігріву в Понорниці.
"Голос України"



Теги:надзвичайна ситуація, Авдіївка, Чернігівгаз, Коропська РДА, Понорниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar