реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Тоталізатор: що це таке, різновиди, як вибрати та грати

Багато букмекерів пропонують гравцям ставки на тоталізаторі. Річ у тім, що далеко не кожен користувач розуміє, що це таке й  у чому його особливість. Тоталізатор або ТОТО є ставкою на точний рахунок або результат певної кількості спортивних подій, які оператор заздалегідь відбирає для розіграшу. Фактично, букмекер дає список матчів, результати яких гравець має вгадати. Чим більше правильних відповідей, тим вища сума виграшу.

Як вибрати тоталізатор?

Основні критерії вибору букмекерської контори:

  • Надійність компанії. Робити ставки потрібно лише в перевірених букмекерів. За посиланням наведені надійні тоталізатори optimobet.com.ua за версією сервісу Optimobet.
  • Розмір призового фонду. Ще один важливий момент. Навряд чи вам сподобається вгадувати всі спортивні події та отримувати за це мінімальні виграші. Тому під час вибору букмекера необхідно орієнтуватися на розмір призового фонду, оскільки саме від цього залежатиме сума виграшу.
  • Джекпот. Для багатьох виграш джекпоту є основним завданням. Сума має бути суттєвою, щоб у гравця була цікавість до неї.
  • Різновиди тоталізаторів. Вибирайте той варіант, у якому ви краще знаєтеся або який вам більше підходить.
  • Події в тоталізаторі з виду спорту. Деякі букмекери пропонують гравцям ТОТО, які складаються лише з футбольних, баскетбольних чи тенісних матчів. Вам потрібно розумітися на вибраному виді спорту, щоби правильно аналізувати події.

тоталізатор

Різновиди ТОТО та їхні особливості

Можна виділити такі різновиди тоталізаторів:

  • Основний результат подій. Один із найпопулярніших та найпоширеніших варіантів. У цьому випадку букмекер формує список певних подій та пропонує гравцеві зробити ставку на виграш однієї зі сторін або нічию. У середньому розіграш включає від 8 до 15 подій, кожне з яких передбачає три варіанти для ставок: перемогу першої чи другої команди або нічию.
  • На точний рахунок. Менш поширений серед гравців варіант. У цьому випадку букмекер пропонує зробити ставку на точний рахунок кількох подій, кількість яких залежить від виду спорту. Наприклад, для футболу це зазвичай 6–8 матчів, для хокею не більше як 5.
  • На перегонах. І тут гравці ставлять на забіг коней, у якому арбітром є організатор події. Ставки формують спільний банк, з якого робляться виплати переможцям. Гравці, які програли, нічого не отримують, а арбітр забирає собі відсоток — зазвичай орієнтовно 10 % від банку.

Основна відмінність ТОТО від букмекера: перші не передбачають коефіцієнти, зате мають джекпот. Загальна сума виграшу буде відома лише після того, як розіграш відбудеться. Обчислити цю суму заздалегідь неможливо. Переможець отримує виграш коштом грошей гравців, що програли.

тоталізатор

Як грати на тоталізаторі?

Алгоритм дій такий:

  • Перейдіть до розділу «Тоталізатор» на сайті букмекерської контори.
  • Проаналізуйте запропоновані гральним закладом варіанти для ставок.
  • Вивчіть спортивні події, які пропонує ТОТО.
  • Порівняйте свої ставки з тими, що зробили конкуренти. Вони мають бути продемонстровані гравцю у відсотковому співвідношенні.
  • Поставте галочки з результатами обраних подій.
  • Вкажіть суму ставку та підтвердіть дію.

Перевага тоталізатора полягає в тому, що він забезпечує можливість великого виграшу для гравця. Мінімуми невеликі, а виплати виробляються від 9 вгаданих подій із 15. Однак у легальних букмекерських конторах ТОТО практично не представлені. Крім того, гравцям часто пропонують події в далеко не провідних лігах.

Ймовірність виграшу джекпоту є, але для цього необхідно вгадати результат усіх запропонованих подій. Джекпот — велика сума, яка може перевищити розмір ставки в десятки, або навіть сотні разів.






Коментарі (0)
avatar