реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Тонка синьо- жовта лінія

З таким заголовком і світлиною оборонців Києва вийшла одна з британських газет. Це добре зрозуміла британським читачам алюзія на вислів «тонка червона лінія». В 1854 році, у битві під Балаклавою, тонка - усього в дві шеренги – лінія оборони витримала потужний натиск російської кавалерії, не дозволивши росіянам перемогти. Ця крилата фраза для британців є синонімом мужності їхнього війська, відчайдушної боротьби з усіх сил на останньому рубежі.

Сьогодні оборонці України тримають тонку синьо-жовту лінію, захищаючи від російської агресії свою країну і її столицю. Захищаючи всю Європу, де наростає хвиля підтримки відваги і мужності українців.

Ми вже зірвали путінський бліцкріг і засвідчили, що «непереможну» російську армію можна і треба бити.
Це ще далеко не перемога. Натиск ворога може стати ще сильнішим, але нам треба будь-що тримати нашу тонку синьо-жовту лінію.

І на полі бою, і на дипломатичному фронті. Предметом переговорів з ворогом може бути лише припинення збройної агресії і виведення всіх російських військ з нашої землі.

Не може бути предметом переговорів наша внутрішня і зовнішня політика, наш суверенітет і геополітичний вибір, наша свобода, за яку зараз воюють і гинуть кращі сини і доньки нашого народу.

Керівництво нашої держави не має допустити використання цих переговорів ворогом як засобу шантажу, демобілізації України і світу, зміцнення позицій російських військ на фронті.

Доки Україна і світ мобілізуються проти російської навали, ми маємо тримати свою синьо-жовту лінію. Лише в нашій стійкості сьогодні – запорука майбутньої перемоги.

Володимир В'ЯТРОВИЧ



Теги:оборона Києва, Володимир В'ятрович, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar