реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ткаченко буде намагатись поставити під сумнів національні українські цінності — Чийгоз

Публічні заяви новопризначеного міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка свідчать, що він буде намагатись нівелювати національні українські цінності.

Про це в ефірі "Прямого" заявив народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Ахтем Чийгоз.

"За всі призначення несе відповідальність президент Зеленський. Про всі ризики дуже багато говорилося у Верховній Раді. Мене турбує, що в останній рік всі символи й цінності боротьби за нову Україну, незалежну і самостійну - вони розмиваються, ставляться під сумнів президентом і його оточенням. Якщо в цьому ракурсі дивитися, то висловлювання Ткаченка говорять про те, що він буде працювати в напрямку розмивання цих цінностей, принципів.

Одним з найсерйозніших ідеологічних напрямків є культура. Тому говорити про те, що заборона так званих "артистів" з Росії нібито відповідає закону, а ось фільми тут ні до чого, - це бити якраз в точку, яка буде дуже чутливою для наших громадян. Ідеологія усіх цих фільмів, оце "побєдобєсіе" у російських військових фільмах... Вже настільки до абсурду доходять, придумують сюжети ці в Росії, яких в природі ніколи не було. Вони випробували це на своєму населенні, а тепер вони монотонно пхають нам, бо ми теж маємо стати колонією цієї нації, яка не думає і не бореться", - сказав Чийгоз.

Раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко поставив під сумнів доцільність запровадженої в Україні заборони на показ низки російських фільмів.

Крім того, Ткаченко зізнався, що співпрацював з Росією у розпал війни на Донбасі.

За словами народного депутата від "Європейської Солідарності" Олега Синютки, Олександр Ткаченко був категорично проти дублювання фільмів українською мовою.
Прямий



Теги:Ахтем Чийгоз, команда ЗЕ, Олександр Ткаченко, українські цінності


Читайте також



Коментарі (0)
avatar