реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

... А серіали ніхто не скасовує!

Всі міністри уряду Зеленського вигулькують з нікуди, все розвалюють і йдуть в нікуди. Дуже зручно , до речі. Прийшов, нагадив, заробив, пішов.

Міністри змінюються, але змін немає.

Тому міністр культури має перед відставкою відзвітувати в ВР про свою діяльність, дати відповіді про марафон, політичну цензури, рейтинги ДОМ/ Freedom, в які вгатити мільярди державних коштів. І з яких харчується квартал. Всі памʼятаємо Байрактар ТБ на марафоні, з приниженням опозиції і шоу Лени Кравець за 60 млн. До речі, протягом війни чи не всі кварталівці отримали державні нагороди! Ордени «За заслуги»…
На відміну від тих, хто воює і життя своє віддав за Україну.

Кажуть, в ОП дуже тішаться відставці Саши Ткаченка. Як тішилися відставці Кирила Тимошенка ( памʼятаєте ще це обличч року, без якого не обходився жоден сюжет марафону і чиї компанії зараз теж в серіальним тендерах)?
Бо це класичний прийом заговорити проблему і скинути негатив на непрофесійного міністра.
При цьому самі серіали ніхто не скасовує. Кінокіт, поровознюкТБ і інше пошломуві на низькому старті- освоювати гроші і знімати жуйку.

Україні потрібно українське кіно. Тому свого часу знімалися « Кіборги» і «Хайтарма». В паралельному світі , правда , для уставших від войни були « свати» і «слуга народу». На жаль, серіали перемогли Кіно. Й зараз друга серія цього фарсу, уставшим від війни знову треба поржать…..

Немає фільму про трагедію Зміїного, під час звільнення якого загинула найкраща наша десантура. Й про «Мрію» немає фільму, а можна було б почати кадрами з останнього параду, коли вона помахала нам крилом над Хрещатиком, а по Хрещатику бігав Монатік, якраз йому орден вручали.
Й про Бучу, геноцид якої відкрив очі світу , кіна немає… Й про Маріуполь. Немає й досі кіна про красеня Василя Сліпака, зірки з Паризької Опери, який своїм співом піднімав настрій побратимам на фронті. Реальному, не культурному.

А чому? Бо ці історії примушували б думати…
Та й війна триває НЕ 500 ДНІВ, а більше 9 років.

Питання в міністрі культури. І в культурній політиці держави, яку підмінили політичною цензурою. В Кабміні, політичному органі, населеному нездарами. ОП, який фактично керує ВР і Урядом, хоч цих радників / порадників ніхто не обирав. І мовчазному парламенті, який вже 4 роки грає роль статиста , завдяки слугам.
Тому. «ЄС» вимагає від уряду негайного скасування тендерів на пошлосеріали. Закриття російськомовних державних каналів, які стали годівницями для своїх і джерелом корупції. І внятної культурної державної політики воєнного часу.

Від правоохоронних органів, ДБР і ко. Ви б не ганьбилися, закрили б справу про « картини Порошенка» і порушили справу про злочинну бездіяльність і втрату Україною культурних цінностей. Бо коли треба було займатис евакуацією, дехто займався марафоном.

Від антикорупційних органів- глибокого аналізу всіх аморальних тендерів. До речі, квартал не декларується , бо формально не у владі. А дарма. Бо там до ладоньок присипає державних коштів .
Говорять, на посаду міністра пропонуватимуть пані Островську- Люту, яка зараз керує Мистецьким Арсеналом. Сподіваюся, першим її рішенням буде ліквідація марафону і повернення трьох патріотичних ТБ каналів в ефір.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:команда ЗЕ, Олександр Ткаченко, уряд Шмигаля, Ірина Геращенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar