реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Терористи принаджуються в Крим

Громадська ініціатива «Оновлення країни» вимагає від депутата Державної думи Росії Костянтина Затуліна оприлюднити повний перелік терористичних загроз та організацій, які становлять небезпеку у зв’язку з перебуванням в Україні Чорноморського флоту Російської Федерації.

Нагадаємо, що раніше пан Затулін обґрунтовував необхідність присутності офіцерів ФСБ на українській території «достатньо великою терористичною загрозою» та «численними обіцянками зробити ЧФ РФ об’єктом терористичних загроз».

Координатор Громадської ініціативи «Оновлення країни» Валентин Наливайченко заявив: «В мене як громадянина виникає питання про перелік терористичних організацій, що загрожують Україні і відомі російській стороні та пану Затуліну. Чи відомі вони українській стороні? Нам, громадянам України, ця інформація має бути доведена!»

Довідково.

Раніше В. Наливайченко роз’яснював, що продовження перебування ЧФ РФ де-факто стало укладенням військового союзу та відмовою від позаблокового статусу України. Така ситуація загрожує втягненню України в чужі конфлікти, застерігав екс-очільник Служби безпеки.

Також суперечить закону розташування в Криму підрозділів ФСБ, які вже здійснювали недружні акти стосовно України та її громадян та можуть потенційно притягнути інші загрози на суверенну територію нашої країни. Саме Наливайченко раніше припинив практику перебування на нашій території підрозділів російської ФСБ.




Теги:терористи, ЧФ, фсб, Оновлення країни, Наливайченко, Затулін, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar