реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Теракт від влади?

Як усі наші недолугі прокремлівські діячі, представники нинішньої влади, схоже, копіюють прийоми Путіна. Причому копіюють вбого і нездарно.

Україна – оаза спокою посеред Європи. Досі у нас нічого не підривали, якщо не рахувати поодиноких комерційно-бандитських розборок і явно організованого спецслужбами підриву пам’ятника Сталіну у Запоріжжі. Плюс справа “запорізьких паламарів” – там підірвали храм – теж дуже схоже на комерційні розборки. Мало не десять років тому стався вибух на ринку, у якому звинуватили правих. Якщо не помиляюся, це все.

У нас завжди все тихо, у нас навіть не було жодного масового заворушення у європейському розумінні. Навіть під час “вуличних боїв” “України без Кучми” не спалили жодної автівки і жодної вітрини не розбили.

В Україні немає терористів! І забутий невідомо ким у людному місці пакунок, здатний викликати паніку в росіян, наших людей налякати досі не міг.

І от – дожилися. Серія вибухів у Дніпропетровську. Явний теракт. За неперевіреною інформацією, є загиблі:
http://censor.net.ua/photo_news/204469/terroristicheskaya_ataka_na_dnepropetrovsk_4_vzryva_na_ostanovkah_est_pogibshiefotoreportajvideo_obnovleno

Тепер знову почнуться обшуки в активістів правих організацій, їм знову підкидатимуть зброю і вибухівку. Давно не було.

Причому як же нездарно вони копіюють Путіна! У Росії хоч є вахабіти – люди іншої релігії й культури, від яких невідомо чого можна чекати. Можна підривати власних мирних мешканців і звалювати це на вахабітів.
Але ж у нас їх нема! І взагалі ніяких екстремістів немає. Їх вигадують Янукович з поплічниками, щоб виправдати і пояснити закручування гайок.

Їм треба зараз відволікти увагу громадськості, в першу чергу світової, від побиття Тимошенко. Спершу вони спробували зробити це за допомогою “поцілунку”. Не вийшло. Тоді вони вирішили принести в жертву людей. От же ж покидьки.

Закінчу словами одного коментатора у моєму ЖЖ: “Единственное что может сейчас спасти страну от тотального контроля и закручивания гаек по российскому сценарию – тревога, поднятая журналистами в правильном направлении и доказательства причастности власти к этим взрывам”.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА



Теги:вибухи, Дніпропетровськ, провокація, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Думати можна все. А щоби стверджувати - потрібні докази, а їх немає.
avatar