реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Теракт у Москві

Логіка організованого злочину

1. Авдіївка стала «пірровою перемогою» для ворога. Багато втрат живої сили і техніки. З високою ймовірністю шириться незадоволення тактикою «мʼясних штурмів». Дисципліна від цього псується. Армію потрібно тримати у залізному кулаці.

2. Чергова спроба протиснути «мирні переговори» з закріпленням окупації українських територій не мала успіху. Таким чином, Кремль не зміг подати певну перемогу під вибори путіна. Відбувається затягування війни. Росіяни й надалі не розуміють, коли все закінчиться.

3. Успіхи України в Чорному морі й тактика ударів по НПЗ ворога дали свої результати, аж сам Салліван приїхав, аби вчити нас як вірити в Америку та не бути причиною зростання цін на нафту.

4. Китай грає свою гру, поволі чавить російську економіку.

5. Шантаж ядерною зброєю та масовані удари по Україні 21-22 березня говорять про те, що путін остаточно обрав тактику максимального ураження цивільної та критичної інфраструктури України. І все це не від гарної ситуації для російської армії на фронті. Кремль не зупиниться, а нові удари ракетами можуть бути ще більш жорстокими, що свідчить про неспроможність в короткостроковій перспективі взяти такі міста як Харків, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Суми. Логіка Путіна - якщо не можна взяти, треба знищити. Тим часом, світ мовчить і путін це бачить.

6. Бєлгород став реальною проблемою для Кремля. Не зважаючи на пропаганду про «укрофашистів», не будемо виключати питань серед росіян, чи здатна влада захистити їх - тих, хто вірно голосує за путіна? А влада не здатна, бо не вистачає на те сил та й особливого бажання нема.

7. На фоні усього вищезгаданого, Кремлю треба аргумент, який дозволятиме йому свідомо й жорстко нищити українські міста та щоби росіяни ще більше ненавиділи українців, а кожен новий злочин путіна в Україні сприймався ними як «справедлива помста».

8. Найкращим тактичним кроком в такій ситуації видається теракт, в якому гинуть невинні люди. Росія наразі спостерігає такий теракт. Свідомість, раціо й логіка відключаються. Усі вимагають покарання. Звісно, покарання для України. І абсолютно атмосфера апатії та страху. Ідеальна ситуація для диктатури, яка хоче максимально збільшити рівень жорстокості власних злочинів, аби Україна капітулювала, чи хоча б почала переговорний процес. І, як вишенька на торті, не будемо виключати ініціативу рф скликати РБ ООН, де небензя вкотре розповість про «українських терористів».

9. Але не можна виключати й того, що за терактом стоїть третя сторона. Це не Україна і не Європа. Але чому б не ісламісти-фундаменталісти, хтось з Близького Сходу чи пострадянського простору? А може й ті, хто є найближчим оточенням путіна, яким набридла війна?

Єдине, що точно можна сказати, путін використає дану ситуацію, аби в найближчій перспективі нанести максимально можливих жорстких ударів по Україні. Тому маємо про це знати і бути готовими.

Сергій ПОСТОЛОВСЬКИЙ



Теги:широка війна, Сергій Постоловський, москва, теракт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar