реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тепер Ющенко пише книгу і працює на тракторі

Колишній президент України Віктор Ющенко будує готель-ресторан та церкву, а також пише книгу про своє президентство. Про це в інтерв’ю газеті «Вести» розповів його син Андрій Ющенко.

«Ось кілька днів тому телефонував батькові, застав його за книгою. Так, він пише книгу. Не знаю, чи говорити вам, чи це секрет. Це буде книга про часи його президентства, про стосунки всередині, про те, що він робив, чого не робив, але чого так і не побачили прості українці».

Андрій Ющенко не сказав, коли книга побачить світ. Він тільки зауважив, що застав батька у процесі її написання.

На запитання видання, чи буде Віктор Ющенко балотуватися на президентських виборах 2015 року, він відповів: «Запитайте у нього. А взагалі, у нас вдома не прийнято говорити про роботу і про політику».

Андрій Ющенко також не заперечив своєї потенційної участі у політичному житті: «Я не зарікаюся, проте й не рвуся в політику. Може, колись і піду туди. Але обов’язково з якоюсь ідеєю. У політиці не розчарований, ось дивлюся на батька: його в деяких моментах просто не зрозуміли, не дали реалізувати. У кожного є бажання змінити наше життя на краще. Та одному складно, потрібна команда однодумців».

Додамо, нещодавно журналісти телеканалу «1+1» зустріли Віктора Ющенка, коли він працював на тракторі. Колишній президент поскаржився на складне життя своїх дітей – вони розлучаються, а сам президент не має змоги бачитися з онукою.

Медіапортал української діаспори



Теги:нові книги, Віктор Ющенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я теж на тракторі працював. Тільки не у 50 років, а у 5. Ну, звісно, під наглядом.
avatar