реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Татарська багатоходівка: це блокада не тільки Криму, але й українських олігархів та удар по Яценюку

Отже, почалося - голова Меджлісу кримсько- татарського народу Рефат Чубаров заявив, що останню "дірку" у забезпеченні Криму українськими товарами перекрито. Голоду в Криму не буде, але ще раз покаже - хто ж годував і досі годує Крим. І ще раз покаже, що Росія не здатна економічно утримати окупований Крим. Так- так, ота велика і могутня Росія не здатна прогодувати кілька мільйонів кримських дармоїдів (прошу не вважати це слово образливим з огляду на переважаючу чисельність пенсіонерів, як правило, походженням з Росії).

Попри вереск " люді галадуют!", кримські татари пішли та такий крок, бо не могли далі безпорадно спостерігати бездіяльність української влади. Тисячі фур безперешкодно шурували в Крим з України, годуючи окупантів та крикунів "КримНаш" і "Пуцінпріді!". Логіка війни, коли одна сторона продовжує годувати іншу - не вкладається в нормальний стан, вона пояснюється тільки жадобою українських олігархів, які готові торгувати з убивцями власної матері, якщо це буде вигідно. Бізнес - нічого особистого...

Тому насправді блокування продовольчого забезпечення Криму - це розумна татарська багатоходівка. Вона вдаряє по українських олігархах, яких фактично покриває уряд Яценюка. Адже уряд давним- давно був зобов'язаний закрити всі джерела годування Криму. В умовах, зауважте, міжнародних санкцій! Весь світ, скриплячи зубами, обмежує себе, а Україна - торгує зі своїм ворогом! Думаєте, європейські бізнесмени не хочуть бабла?! Але ж навіть росієлюбні французи відмовилися продавати Московії "Містралі", а ми не можемо зупинити фури заради чергових особняків та "мерседесів" наших скоробагатьок?
І чи випадково, що державний орган по Криму так і не запрацював, а його голова Киримли заявляє, що роботу Держкомітету блокує уряд Яценюка?!

Ця блокада є попередженням і Петру Порошенку, хоча, я певен, і здійснюється з його відома. Саакашвілі правий - монополію на силу повинна мати тільки держава, а не громадські організації. Набравши сили, вони стануть силою державною. Це я і про татар, і про "Правий сектор", що приєднався до блокади.

Наступні тижні будемо спостерігати як ЗМІ олігархів почнуть сіяти ненависть до татар і до ...Порошенка. Але Меджліс - це вам не Верховна Рада, а Чубаров - не Гройсман. Тому татари, безумовно, переможуть.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Рефат Чубаров, КримНаш, меджліс, блокада Криму


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Украинские санкции для Крыма, что для слона дробина. А где же логика, когда одна страна перекрывает продукты для российского Крыма, и тут же требует для Украины скидку на газ? Вот где дармоеды.
avatar
2
Та просто той газ російський уже нікому не треба буде - он Румунія відмовилась взагалі від російського газу, і Україна, не забудьте, з 1 липня газу російського не отримує. А газ - не консерва, в холодильник не заховаєш. Ось його й треба кудись дівати, тим паче, що газосховища - таки в Україні, а не в Росії
avatar
3
России газ продавать надо. Поэтому они сами предлагают скидки. А мы хотим больше. Ну повыпендривается путлер и согласится. Рынок его и так скукожился. А если ЕС с США договорятся о поставках газа из США... Ну я думаю путлер это понимает. Просто троллям в медодички это незя писать. Неправильно поймут и глупостей понапишут.
avatar