реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Свої своїх не познаша?

В окупованому Луганську помер керуючий Луганської єпархії Московського Патріархату митрополит Митрофан. За офіційними даними, причиною став інфаркт. Проте почали ширитися чутки, що нібито смерть наступила після спілкування з місцевими «силовиками», один із яких вдарив впливового ієрарха, але не розрахував сили і випадково вбив. Про це пише РІСУ

Голова інформаційно-просвітницького відділу УПЦ МП митрополит Климент (Вечеря) в інтерв’ю «Главкому» вперше прокоментував смерть митрополита УПЦ МП.

Він зазначив, що не бачив жодного документа, який би свідчив про насильницьку смерть владики.

«Луганська єпархія повідомляє, що в нього був інфаркт, він упав і помер. Владика Митрофан тривалий час скаржився на стенокардію, підвищення тиску. Найближчим часом він збирався з цими проблемами лягти в лікарню. На жаль, він не встиг це зробити», – прокоментував він.

Водночас Климент прокоментував те, що в документі ідеться про травму голови від удару, який вочевидь спричинив «набряк головного мозку».

Зазначимо, митрополит Митрофан був одним із тих митрополитів Церкви у єдності з Московським Патріархатом, який служив на окупованій території, його обвинувачували в співпраці з бойовиками, його діяльністю цікавилися українські спецслужби.



Теги:агенти Москви, УПЦ МП, ЛНР, митрополит Климент, Луганськ, митрополит Митрофан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar