реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Свободівці радіють від дитячої радості

19 січня 2013 року в місті Бобровиця Чернігівської області з нагоди Дня Соборності України відбулися змагання серед юних футболістів району 2002-2004 років народження. У турнірі взяли участь футбольні команди міста Бобровиця та сіл Новий Биків, Нова Басань, Озеряни. Захід відбувся за фінансової підтримки Бобровицької районної організації ВО Свобода. Також націоналісти вручили форму юним футболістам місцевої команди ДЮСШ "Бобровиця".

Ініціатором заходу став голова Бобровицької районної організації ВО "Свобода" Сергій Андреєв. Саме він вручав юнакам новеньку форму з національною символікою, логотипом ВО "Свобода" та надписом назви рідного міста, відповідно – іменем команди.

Тренер команди Віктор Тимошенко у вступному слові зазначив присутнім, серед яких були й батьки юних спортсменів, що саме завдяки свободівцям команда оновила свій гардероб. Батьки подякувавли націоналістам за матеріальну підтримку.

Слово також мав голова Бобровицької "Свободи". Сергій Андреєв привітав юнаків із приємною подією в їхньому спортивному житті, побажав нових досягнень, нових висот і особисто вручив кожному з них по комплекту форми від "Свободи". Вітаючи вихованців Бобровицької ДЮСШ, свободівець, зокрема, звернувся і до їхніх батьків: "Хочу висловити Вам слова підтримки у вихованні Ваших дітей, майбутнього нашої країни. Зважаючи на відсутність будь-якої національної політики щодо розвитку молоді, ба більше, враховуючи те, що чинна влада та олігархи панічно бояться української національно свідомої молоді, як її боїться і Росія. Свободівці роблять все можливе аби протидіяти цьому. Радість на ваших обличчях та на обличчях дітей додає націоналістам наснаги й бажання і надалі віддано працювати для людей, свідомих громадян молодої країни і виховувати її майбутню гордість – молодих спортсменів, патріотів України!"

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Бобровиця, свобода, Сергій Андреєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar