реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Свобода" звертається до суддів поки що по-мирному

Звернення ВО «Свобода» до суддів та правоохоронців у зв’язку зі спробами влади фальсифікувати вибори
28 жовтня 2012 року українці зробили свій вибір – і він виявився не таким, як того хотіла влада. Вибори показали, що українці перестали вірити обіцянкам про «покращення» та віддавати свій голос за гречку та олію. Як наслідок, влада почала втягувати до процесу фальсифікації правоохоронні органи та суди.

Вже є випадки, коли до нас зверталися з повідомленнями про тиск на членів виборчих комісій, коли під владним тиском правоохоронці не звертали уваги на явні порушення.

Цього владі виявилося мало. Тепер вона перейшла до судів. У декількох містах України вже подано позови, задоволення яких дасть можливість сфальшувати результати і впустити до Верховної Ради ще кілька провладних «тушок».

На судову систему чиниться тиск. В Україні розтоптано незалежність судової гілки влади. Партія влади вже втягнула суди у свою брудну справу і тепер сподівається спотворити результати виборів за допомогою тиску на суддів.

Всеукраїнське об`єднання «Свобода» закликає суддів та працівників правоохоронних органів не піддаватися тискові та погрозам, а проявити свою громадянську позицію і бути чесними перед собою та перед людьми.

Ми заявляємо: ВО «Свобода» надасть допомогу та захист кожному українцю, який, перебуваючи на будь-якій відповідальній посаді, проявить громадянську мужність.

Якщо Вам відомі факти тиску на членів виборчих комісій, правоохоронців чи суддів – телефонуйте на номер гарячої лінії ВО «Свобода»: 067-44-51-085.

Разом ми зможемо протистояти спробам фальсифікації результатів парламентських виборів!

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»



Теги:фальсифікації виборів, свобода, судова система


Читайте також



Коментарі (0)
avatar