реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Свобода" проти блатняка в громадському транспорті

Активісти Чернігівської міської організації ВО "Свобода" обурені тим, що в міському громадському транспорті пасажирам фактично нав'язують низькопробні російськомовні пісні, що лунають у багатьох маршрутках.

Активісти Чернігівської міської організації ВО "Свобода" направили чернігівському міському голові та начальнику управління транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради лист-звернення, в якому запропонували заборонити водіям вмикати пісні російських виконавців у міському громадському транспорті.

Для гарантування безпеки руху і комфорту пасажирів, зменшення ризику аварійности націоналісти вважають за доцільне провести з перевізниками та водіями роз'яснювальну роботу, а також перевірити поведінку водіїв під час управління транспортними засобами, зокрема на предмет розмов та паління за кермом, вживання ненормативної лексики тощо. А для формування й дотримання корпоративної етики свободівці пропонують запровадити єдиний стандарт одягу для водіїв маршруток і кондукторів з метою підвищення культури та якости перевезень.

"Підставою для нашого звернення стали неодноразові скарги чернігівців на фактичне нав'язування пасажирам низькопробних "блатних" російськомовних пісень, що лунають у маршрутках. Крім того, низка російських виконавців підтримала політику Путіна щодо агресії проти України", – зазначила голова міської організації ВО "Свобода" Тамара Паславська.

У листі свободівці звертаються до депутатів Чернігівської міської ради з проханням ухвалити відповідне рішення у цій проблемі.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"



Теги:блатняк, Олександр Соколов, свобода, шансон, Русское Радио, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ИдиЁты
avatar
2
Правильно! Підтримую свободівців! Хамство ідіотів за кермом треба припиняти!
avatar