реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Свобода" хоче дати українцям зброю!

Націоналісти заявили, що не збираються ставати демократами на догоду комусь.

Партія "Свобода" не збирається змінювати свою партійну ідеологію і програмні цілі, серед яких зокрема є пункт про те, що "психічно здорові українці мають мати змогу носити з собою вогнепальну зброю".

Про це повідомив заступник глави партії "Свобода" Андрій Мохник в ефірі телеканалу ICTV.

"Це я думаю нормальна річ, бо насправді сьогодні ми бачимо, з одного боку бандитів, які озброєні і ніхто їм не указ, а з іншого боку ми бачимо підрозділи міліції, які сьогодні здійснюють бандитські дії. В даному випадку українці залишилися сам на сам з тим свавіллям", - заявив Мохник.

При цьому відповідаючи на питання, чому саме вогнепальну, свободівець уточнив: "Тому що травматична зброя у багатьох випадках набагато небезпечніша, ніж вогнепальна… Фахівці кажуть".

Також Мохник наголосив, що партія не збирається в угоду комусь перекваліфіковуватися в націонал-демократів. "Ми українські націоналісти. Ми ведемо цю лінію", - цитує Українська правда.

"Звісно, питання сучасності, вони потребують певного коригування. Але, якщо ви побачите і порівняєте нашу програму, і які корективи були внесені, то зокрема питання нелегальної еміграції", - уточнив Мохник, додавши, що для Харкова, наприклад, "є проблема в'єтнамців".
Відголос



Теги:зброя, націоналізм, самооборона, свобода


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Якже без зброї - ми ж козацького роду!
avatar
2
Що може означати вислів : "психічно здорові українці"? Так, сьогодні лікарі дати людині таку довідку можуть, але хто буде нести відповідальність, коли в якійсь стресовій ситуації такий "психічно здоровий українець" розстріляє де-кілька чоловік? На сьогодні- ніхто! А якби за це була передбачена кримінальна відповідальність лікаря, який дав таку довідку, то впевнений що мало б хто отримав її(довідку). Якби була передбачена кримінальна відповідальність депутата, який проголосував за такий закон, то впевнений, що мало б хто в залі ВР натиснув кнупку " за". Приклад, на сьогоднішній день в штаті любого міліцейського управління багато, так званих, психологів. Працівник міліції, починаючи з прийому на роботу, а далі щорічно, якщо не частіше проходить тестування, проводяться бесіди і т.д. В поліклініках і лікарнях системи МВС працює не мало досвідчених психіатрів. А візміть і підніміть статистику: скільки працівників міліції щорічно покінчують життя самогубством, при цьому із використанням табельної вогнепальної зброї, скільки неправомірно застосовують її при несенні служби. І бажано дійсну статистику, а не ту що подає МВС чи прокуратура, коли людина вчорашнім дньом звільняється з органів. От вам і "психічно здорові українці". Висновок : поки не стане психічно здоровим українське суспільство, доти не можна давати всім пересічним в руки зброю. А стосовно того, що бандити озброєні, то з нову ж треба щоб міліція працювала на народ, а не на тих же бандитів, при чому не тільки бандитів в прямому розумінні цього слова, а і бандитів при владі.
avatar