реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

"Свобода" буде пікетувати Кирила

«Це просто цинізм і приниження національної гідності – як так звана українська влада принижується перед московським попом-колонізатором, «гражданіном» Російської Федерації Кірілом», - заявив у ексклюзивному коментарі IMK- Новини лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи рішення суду про заборону пікетів під час візиту Патріарха Кирила до Києва.

«Перекрити весь центр міста, заборонити фактично українцям появлятися у центрі своєї столиці тільки через те, що до нас приїжджає оцей московський піп – це вже просто хамство. ДАІ зараз кричить на кожному кроці, що вони рекомендують утриматися власникам автомобільного транспорту появлятися у Києві протягом днів тих днів, коли буде Кіріл. Моєму обурення і я думаю, як і кожного українця просто немає меж. Це вже таке перегинання палки, таке намагання догодити московським господарям, що далі вже просто нікуди», - сказав О.Тягнибок.

«Зрозуміло, що судова влада сьогодні є повністю під контролем теперішнього режиму, який узурпував практично всі гілки влади, тому суди й виконують політичну волю теперішньої Банкової. Ясно, що «Свобода» буде шукати можливості не безпосередньо, що стосується цього ріщення суду, але, скажімо, інші можливості для проведення акцій протесту», - додав О.Тягнибок.




Теги:патріарх Кирил, пікети, Київ, свобода, Тягнибок, ДАІ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar