реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Свято на Чернігівській митниці

Щороку - 29 травня - українські митники відзначають День ветеранів митної служби України. Всеукраїнська громадська організація “Спілка ветеранів митної служби України” була створена у 2001 році. Це дозволило об'єднати людей, які кращі свої роки віддали справі захисту економічних інтересів країни, започаткували та примножили традиції митної служби. Відділення Спілки ветеранів діють сьогодні у всіх митницях України. Чернігівське обласне відділення Спілки ветеранів митної служби було створене у 2008 році і налічує у своєму складі 47 осіб, з яких 10 – пенсіонери.
Голова Чернігівського обласного відділення спілки ветеранів митної служби України Олександр Привалов розповів, що основною метою створення та діяльності Чернігівського відділення є забезпечення захисту прав ветеранів митної служби, надання соціальної та правової допомоги ветеранам, співробітникам митниці та членам їх сімей. Так, протягом минулого року матеріальну допомогу отримали 25 співробітників та пенсіонерів Чернігівської митниці, які входять до складу ветеранської організації.
Митна справа - галузь глибоко специфічна і молоді фахівці завжди можуть сподіватись на підтримку ветеранів. Вони передають свій досвід, допомагають молодим спеціалістам засвоїти кращі традиції колективу, навчають своїм прикладом свідомому і творчому ставленню до виконання службового обов'язку. Однією з найяскравіших подій минулого року стала зустріч молодих фахівців, їх батьків та ветеранів Чернігівської митниці, що відбулась у грудні.
По добрій традиції напередодні святкового травневого дня завітають до митниці пенсіонери, зберуться ветерани, керівництво та молода зміна. Посвідчення ветеранів отримають нові члени спілки – Неоніла Тимошенко, Лариса Овсяник та Юрій Кулик. Олександр Привалов повідомив, що почесні грамоти будуть вручені почесному ветерану – першому начальнику митниці – Петру Лакізі, а також пенсіонерам - Катерині Лісовій і Надії Хмелинській. Подяки від спілки ветеранів отримають Анатолій Ісаєнко та Людмила Петренко.
Керівництво Чернігівської митниці від імені колективу щиро вітає ветеранів митної служби України і бажає їм здоров'я, великого особистого щастя, благополуччя в сім'ях, спокою за завтрашній день і майбутнє дітей та онуків.



Теги:Чернігівська, кордон, Свято, митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar