реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Працівники Чернігівської СБУ та митники провели вдалу операцію у потягу

Співробітниками Чернігівської митниці спільно з співробітниками Служби безпеки України під час проведення переогляду потягу «Москва-Чернігів», виявили велику партію контрафактної продукції, а також ветеринарних препаратів.

Операція «переогляд» тривала на перегоні між залізничними станціями «Ніжин - Чернігів». У перших трьох вагонах потягу були виявлені спеціально виготовлені сховища, що знаходились під полицями у купе, в ящиках для акумуляторів, під підлогою та під днищем вагону. Загалом зі сховищ співробітники митниці та Служби безпеки вилучили 2710 CD та DVD-дисків із записом музичної та відеопродукції, майже 80 кілограмів очищених кедрових горіхів та понад 2 тисячі ветеринарних препаратів для домашніх тварин, що знаходились на багажних полицях.

Працівниками митниці складені протоколи про порушення митних правил за 352 та 340 статтями Митного кодексу України. Компакт-диски, ветпрепарати та горіхи вилучені. За попередньою оцінкою вартість вилученого вантажу становить понад 68 тисяч гривень.

Світлана СТРИЖАК,
головний інспектор зв’язків з громадськістю
Чернігівської митниці




Теги:Контрабанда, Світлана, Стрижак, кордон, митники, СБУ, митниця, контрафактна продукція, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar