реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Світовий банк цікавиться Черніговом

В Чернігівській міській раді відбулась робоча зустріч міського голови Владислава Атрошенка з представниками Світового банку та фірмою ТЕЦ ТОВ ‘‘ТехНова’’ у рамках проекту підвищення енергоефективності. Під час зустрічі представники Світового банку зазначили, що хочуть залучити до цього проекту Чернігів і висловили готовність надати кредитні кошти на модернізацію централізованого тепловодопостачання.

Під час зустрічі були обговорені умови кредитування. Міський голова відзначив, що вони досить привабливі, але є питання щодо терміну надання кредиту, адже залучення кредиту перевищує термін договору оренди який заключений між фірмою ТОВ ‘‘ТЕХ Нова’’ та міською радою. Ці всі питання потрібно вивчити, а також важливо узгодити інші терміни погашення кредиту.

Міський голова зазначив, що участь у проекті дасть можливість забезпечити зменшення теплових втрат. Місто зацікавлене в отримані кредиту світового банку на досить вигідних умовах терміном на 20 років. Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю міської ради.

Представник ТОВ ‘‘ТехНова’’ Олександр Корчинський зазначив, що готові знайти ту конструкцію для вирішення питань, яка буде взаємо вигідна для всіх сторін.



Теги:кредити, Технова, Чернігівська міська рада, Світовий банк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar