реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Свідчення зради

"І це теж факт: Україна вела переговори з Росією в Стамбулі в березні 2022 року і була готова до поступок. Підставою було те, що РФ виведе війська. Але замість цього сталася Буча...", - міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок.

Як цікаво! Ще одне підтвердження того, що під час переговорів у Стамбулі зелена влада була готова піти на поступки Москви. А там - відмова від НАТО, скорочення ЗСУ, заморозка питання Криму... І це м'який варіант, бо Москва вимагала ще й визнання ДНР та ЛНР і суходольного коридору на Крим.

На які саме пункти були готові погодитися зелені? Тобто якби весь світ не заговорив про Бучу...

Я дуже гарно пам'ятаю, як після низки різких заяв Зеленського про НАТО (штибу "НАТО закрий небо"), я написав обезжирений текст, мовляв, не можна аж так різко із союзником - тоді ми всі намагалися в єднання гратися. У відповідь моя сторінка зазнала найбільшої бот-атаки за все її існування (боти завалювали флудом мої коменти шість діб). Те саме сталося з багатьмя іншими блогерами-порохоботами. Потім зелена влада заблокувала на кабельних канали "Прямий", "Еспрессо" та "П'ятий". А потім опозиційним блогерам масово стали приходити повісти до військкомату - мені прийшла коли я вже призвався до 72-ї бригади і пішов на фронт. Не я один, до речі.

Я здогадувався, чому ми-порохоботи тоді стали на перешкоді. Німецька міністр щойно надала доказ моєї правоти.

Дмитро КАЛИНЧУК - ВОВНЯНКО



Теги:команда ЗЕ, Резніков, російсько - українська війна, зрадники, Арахамія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar