реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сварка у регіоналів: Андрос проти Атрошенка

Свій коментар щодо заяви Владислава Атрошенка дав в ексклюзивному інтерв’ю сайту Чернігівщина:події і коментарі перший заступник міського голови Чернігова Сергій Андрос.

«Коли прочитав цю заяву Атрошенка, я був дещо шокований. Це ж технологія – коли не можеш щось зробити сам, треба знайти ворога і на нього все звалити. Об’єкт атаки був знайдений – це нинішній мер і його команда. Я хочу нагадати цьому панові, що він сам член фракції Партії регіонів, яка йшла на вибори з певною програмою. І якщо ти вступив у фракцію, то приймаєш правила гри цієї команди і це не правильно перекладати відповідальність і казати що вони не здатні.» - емоційно розповідав Андрос.

Також Андрос розказав як направляв на ім’я Атрошенка листи щодо допомоги у вирішені проблем міста, але отримав від депутата відписку на ім’я міського голови.

Згадав Андрос і колишнє «помаранчеве» минуле Атрошенка часів президентства Віктора Ющенка: «Хто був перший губернатор Чернігівщини після революції? І що, які результати? Які результати правління Ющенка? – А нічого крім того, що ми всі навчилися просто говорити і вішати ярлики»



Теги:Атрошенко, Ющенко, Олександр Соколов, Чернігів, Андрос


Читайте також



Коментарі (0)
avatar