реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сутички в Башкортостані

Зіткнення башкирських активістів із ОМОНом, затримання 80 осіб біля шихану Куштау, лишились повністю поза увагою будь-яких офіційних інститутів України.

Тут можна було б сказати, що Україна знову згаяла нагоду привернути увагу до порушення прав корінних народів РФ, знову проявила безпорадність на політичному фронті супроти РФ... однак, наша реакція не те що по Башкортостану, а навіть по Білорусі виглядає як цілковита розгубленість і безпорадність.

Офіс Президента України, який часто виконує функції МЗС, і натягує на себе повноваження всіх можливих органів влади, занепокоївся "публікацією оновленої версії пісенного попурі на День Незалежності".

Нехай Польща і Литва думають про безпеку в регіоні. У нас свої виклики - співочі, танцювальні, репертуарні - те, на чому знається Верховний Шоумен країни.

Які ще заворушення в Башкортостані, які ще відцентрові рухи в РФ? Тут тема блискучих трусів на Софіївській площі належним чином не обговорена. У темі пісенного попурі не поставлено крапу - а у вас - все якісь дурниці в голові. Не може Президент одночасно думати про зовнішню політику і затверджувати пісенне попурі. Не вимагайте від нього неможливого. Він один - а концертів, капусників та інших державних викликів дуже багато.

Павло ПОДОБЄД



Теги:розпад Росії, Павло Подобєд, Башкортостан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar