реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сум бере від нашої перемоги

Кожен, хто прагне зрозуміти події війни України проти московії, має достеменно вивчити події 1-ї світової війни. І не за радянськими підручниками, а зі світових джерел про події 1-ї світової, участі у ній москви, що призвело до зупинки, що сталось потім, і як московія піля цього змінилась і хто був головним змінювачем.

Ми всі чекали контрнаступу, всі чекали розвалу московії на частини. Але головні стратеги знищення наших ворогів обрали шлях інший. Тобто вони не стали повторювати сценарій 1991 року, а взялися за сценарій 1914-1918 років, після чого був і розвал, і зміна устрою, і занепад економіки, і багато чого іншого. Тоді москва всіх на....ла у 1918 році. Тепер так не вийде. І все це тому, що на початку 20 столліття московія була на піку демографічного вибуху і головний її ресурс - люди, був у надлишку. Тепер же у московії демографічна криза і головного ресурсу - людей, у них нема у необхідній кількості.

Мова не просто про організми на двох ногах, а про людей, які здатні щось зробити та щось виконати. І цей ресурс московія завжди поповнювала в Україні. Майже все, що москва збудувала чи створила за свою історію самостійно - було зроблено чи створено українцями. Тепер же українці воюють проти москви. І навіть у разі завершення війни "без перемог" московія не зможе обдурити, відмінити домовленості, взяти реванш... бо виконавців нема. Отих простих виконавців задумів кремлівських виродків нема і взяти нема де. Останні мінімум 10 років у москви були дуже продумані плани, але вони не здійснились з однієї причини - не було кому ті задуми втілювати у життя. Виконавців не знайшлось, а ті, що знайшлись - все спустили на гній, а інколи навіть у зі зворотнім ефектом.

Тож які б задуми не тліли у головах наших ворогів - все це зігниє разом з ними.

Ця війна не матиме перемог. Головне, що вона не матиме поразок, через реванши, зради, невиконання домовленостей та брехню кремля.

А ще більш важливим є те, що тепер всі ті, хто годувався з рук московитів, припинять свою руйнівну діяльність по всьому світу. І ця перемога у рази важливіша, навіть важливіша за остаточне знищення ворогів на полі бою.
Шкода лише одне - за наступні 15-20 років ми можемо так і не побачити здобутків. Бо ця війна і ці перемоги не тактичні, а стратегічні. А стратегічна перемога дає зиск для наступних поколінь, а не для сучасників.
От тому й сум бере, що за своє коротке життя ми можемо так і не побачити те, заради чого ми все це робили.

Анатолій ЯРОВЕД



Теги:Анатолій Яровед, широка війна, розпад Росії, Перша світова війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar