реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Суджа - наша?

Вікіпедія уже повідомила, що станом на 7 серпня 2024 року місто Суджа Курської області окуповане Збройними Силами України. А це герб Суджі.

Історично Суджа - сотенне містечко Сумського козацького полку, окуповане Росією біля 100 років тому.

Наразі офіційної позиції України щодо боїв у Курській області нема. Російський же уряд оголосив про виділення коштів для переселення мешканців Курської області. Правильне рішення, схвалюємо. Путін же, чи той, хто зображує його роль, щось промямлив про обстріли і провокації київського режиму. Схоже, що в Кремлі дійсно нема царя...

Начальник генерального штабу Московії Гєрасімов доповів Путіну, що українські війська зайшли в кількості 1000 осіб і 300 уже вбиті разом з танками, наступ зупинено і українців відкинуто - чудова брехня, продовжуйте! Бо насправді наші взяли під контроль більше 11 сіл і фактично два райцентри - Суджу і Коренівку.

У Суджі розташована газорозподільна станція, через яку надходить Україною газ у Європу. Орбану і Фіцо варто напружитися... Проте заяв про взяття станції під контроль ЗСУ наразі нема.

Санітарна зона навколо кордонів України, про яку я говорив давно, а з мене сміялися, починає створюватися...

Василь ЧЕПУРНИЙ

Видання ВВС Україна, посилаючись на провоєнних блогерів і військових експертів, припускає, що цього разу справа не обмежиться швидкоплинним рейдом на російську територію.

Вони вважають, що цей прорив – це лише початкова стадія операції, мета якої – відтягнення російських військ з інших гарячих ділянок фронту (передусім у Харківській і Донецькій областях) або відвернення уваги від великої операції, яка планується на іншій ділянці фронту.



Теги:Василь Чепурний, російсько - українська війна, Суджа, Курська область


Читайте також






Коментарі (0)
avatar