реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Судять не наркоторговців, а їх викривачів

У середу, 31 серпня, о 11:00 по вул. Жилянській 120-А, біля будинку Вищої кваліфікаційної комісії суддів, активісти Громадянської служби «Свідомо» проведуть акцію на підтримку «ніжинських робінгудів». Про це повідомили в прес-службі організації.
Нагадаємо, що «ніжинські робінгуди» - шестеро спортсменів з Ніжина Чернігівської області. Взимку 2009-2010 року вони з застосуванням сили допитували наркоторговців міста, які зізналися в тому що за хабарі їх кришує відділ боротьби з незаконним обігом наркотиків. У березні 2010 року «робінгуди» оприлюднили відео зізнань на прес-конференції у Ніжині.

З квітня 2010 року вони перебувають в СІЗО за звинуваченням у бандитизмі. Хлопцям загрожує від 8 до 12 років ув'язнення. Вони погоджується понести покарання за застосування сили, але при цьому вимагають розслідувати визнання наркодилерів та їх зв'язок з міліцією. Слідство, а тепер суд не хоче цього робити.

«Суддя Андрій Стеблина, яка слухає справу, не помічає ні свідчень з продажу наркотиків, ні доказів того, що цей продаж кришувала міліція. І справа йде до того, що тих, хто боровся з продажем наркотиків - посадять, а ті, хто заробляв на цьому - продовжать заробляти », - прокоментував причини акції активіст« Громадянської служби «Свідомо» Євген Карась.
Київпрес



Теги:міліція, кришування, наркоторгівля, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А что, сразу не ясно было, что отдел по борьбе с наркотиками и есть наркодиллеры?
Там самая большая шишка лично крышует операции, да ещё участвует в доле.
avatar