реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Судитимуть гидоту, яка постачала повій у Росію

У Бахмачі судитимуть жінку, яка вербувала молодих українок «на панель» до Росії

Прокуратурою області направлений до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жительки Бахмача, яка заробляла торгівлею людьми.

Вступивши в злочинну змову з іншою особою, стосовно якої слідство ще продовжується, бахмачанка відшукувала молодих жінок, які опинилися в матеріальній скруті, і «вербувала» їх для заняття проституцією на території Російської Федерації.

На гачок вербувальниці потрапляли безробітні жінки, які мали кредитні борги або самотужки виховували малолітніх дітей. Їм обіцяли «прибуткову роботу» повією в місті Петропавловську-Камчатському з поверненням через 3 місяці. Натомість, жертви одразу потрапляли у боргову кабалу під приводом того, що за них було оплачено проїзд до Петропавловська-Камчатського.

Досудовим розслідуванням встановлено факти вчинення таких дій щодо шести потерпілих з різних регіонів України.

За висновком слідства, обвинувачена особа має відповідати за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (вчинені за попередньою змовою групою осіб умисні дії, що виразились у вербуванні, переховуванні, передачі людини з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, повторно щодо кількох осіб).

За це закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:петропавловськ- Камчатський, прокуратура Чернігівської області, проституція, Україна - Росія, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar