реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Судді, які зробили диверсію

Ви просили імена суддів КС, які вбили антикорупційну реформу і відкинули нас на роки назад. 11 "героїв", яких варто знати в обличчя:

❌ Олександр Тупицький. Призначений Януковичем у травні 2013 року. Ексголова Куйбишевського райсуду Донецька. Фігурант антикорупційних розслідувань. Має конфлікт інтересів, бо приховав купівлю земельної ділянки в Криму.
❌ Олександр Касмінін. Призначений Януковичем у вересні 2013 року. Ексголова Апеляційного суду Полтавської області.
❌ Олександр Литвинов. Призначений з'їздом суддів у лютому 2013 року. Екссуддя Апеляційного суду Донецької (а згодом і Львівської) області.
❌ Ігор Сліденко . Призначений Верховною Радою у березні 2014 року (квота ВО Свобода). Суддя-доповідач у справі про декларування. Має конфлікт інтересів, бо отримав протокол від НАЗК за те, що не повідомив про зміни в майновому стані.
❌ Сергій Сас. Призначений Верховною Радою у березні 2014 року (квота ВО Батьківщина). Колишній нардеп від Батьківщини.
❌ Віктор Кривенко. Призначений з'їздом суддів в листопаді 2015 року. Ексголова Ради суддів України.
❌ Володимир Мойсик . Призначений Порошенком у січні 2016 року. Колишній депутат від Нашої України. Має конфлікт інтересів, бо отримав протокол від НАЗК за те, що не повідомив про зміни в майновому стані.
❌ Віктор Городовенко. Призначений з’їздом суддів у листопаді 2017 року. Ексголова Апеляційного суду Запорізької області.
❌ Ірина Завгородня . Призначена Верховною Радою у вересні 2018 року (квота БПП). Екссуддя Вищого спецсуду з розгляду цивільних і кримінальних справ. Має конфлікт інтересів, бо внесла недостовірні відомості в декларації.
❌ Галина Юровська. Призначена з’їздом суддів у жовтні 2019 року. Екссуддя Вищого спецсуду з розгляду цивільних і кримінальних справ.
❌ Петро Філюк. Призначений з’їздом суддів у жовтні 2019 року. Ексголова Апеляційного суду Волинської області. Фігурант антикорупційних розслідувань.

Центр протидії корупції



Теги:свобода, олігархат, Конституційний суд, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar