реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бий своїх, щоб чужі боялися?

Активісти об"єднаних націоналістичних сил жорстоко і цинічно віддухопелили діячів молодіжної організації політичної партії «Європейська солідарність» під час акції протесту біля Конституційного суду.

Вчора соціологи давали "Свободі" та ін. націоналістам, які йдуть спільно з ними у одному списку понад два з половиною відсотки. Але після сьогоднішньої події вже може не бути й одного відсотка прихильників. Невже націоналісти забули, що у політиці перемагають розумніші, а не сильніші фізично? чи не чули прислів"я : "сила є,розуму не треба"? шановні, доводити свою правоту варто не кулаками, а інтелектом, тоді й буде все ОК! Слава Богу, є адекватна реакція від Дмитра Яроша.Він до речі,теж йде у списку націоналістів. Цитую легендарного Воїна Революції Гідності й російсько-української війни :

« По-перше, вважаю судову гілку влади в Україні антидержавною і форпостом російської імперії. Удар по антиукраїнських судах - справа богоугодна і національна. По-друге, такі попереджувальні акції є дуже добрими і мають об’єднувати суспільство. По-третє, будь-які сутички між українськими організаціями грають на руку Кремлю, медведчукам, вілкулам, мураєвим. По-четверте, якщо комусь з наших побратимів хочеться «почесати кулаки», в Україні для цього є «опоблоки», «за життя», якісь, мені не відомі, «шарії» тощо... І останнє. Бити або штурхати жінок - не гідно чоловіків і, тим більше, воїнів. Немає у тому честі..

Тому тільки в українській єдності - сила. Україна понад усе!. Націоналісти - це тільки частина українського народу. Багато українських патріотів віддадуть свої голоси за інші патріотичні партії... Така об’єктивна реальність. І не враховувати цього аспекту є дуже недалекоглядно. Так. Націоналісти були завжди першими: і на Революції Гідності, і на війні. Але перемагали ми, тільки завдячуючи об’єднаним силам і енергії всього українського народу», - зауважив нардеп Дмитро Ярош.

А я ще раз зауважу,що це політичне хуліганство може дорого коштувати.Довіри патріотично налаштованих громадян.

Олег ПУСТОВГАР



Теги:ЄС, свобода, Олег Пустовгар, Конституційний суд


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
з ЯКИХ ЦЕ ПІР пЕЦЯ рОШЕН І ЙОГО ДЯКУНИ СТАЛИ "НАЦІОНАЛІСТАМИ"..? чАСОМ НЕ ПІСЛЯ ВБИВСТВА сАШКА бІЛОГО, лІСНИКА І "ЦИНІЧНИХ БАНДЕР"??? тУПА ВАТА
avatar