реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Суд слухатиме міську раду щодо бездіяльності

Суд розглядатиме бездіяльність місцевої влади у справі Ялівщини 19 листопада

Деснянський районний суд переніс слухання справи про бездіяльність місцевої влади Чернігова на 19 листопада. Бо відповідач – Чернігівська міська рада - подала клопотання про долучення до справи третіх осіб – Чернігівську обласну раду та Управління екології та природних ресурсів.

Зауважимо, що Громадська спілка «Громадська рада міста Чернігова позивається до Чернігівської міської ради тому, що вважає її роботу бездіяльною і як такою, котра спрямована на навмисне затягання процесу у справі надання «Ялівщині» статусу Регіонального ландшафтного парку.

Так, на засіданні юридичний супровід Чернігівської міської ради заявив про те, що Громадська спілка «Громадська рада міста Чернігова» не мала права подавати цей позов, позаяк вона не є юридичною особою. І надав як підтвердження відомості про реєстрацію зовсім іншого громадського об'єднання.

Наступна заява, більш ніж дивна, яка пролунала з вуст юриста Чернігівської міської ради, інформація про третю особу – Управління екології та природних ресурсів. Дивно, що юрист такого представницького органу не знає, що це Управління у травні нинішнього року припинило свою роботу і замість нього нині діє Департамент екології та природних ресурсів.



Теги:Деснянський суд, Ялівщина, Чернігівська міська рада, місцеве самоврядування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar