реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Брижинський про міськраду: "Злочинне угруповання"

У Чернігові, на жаль, діє організоване злочинне угруповання, яке охопило всі галузі життя і працює на збагачення власне, наближених підприємців, не на покращення життя мешканців міста. Про мету я сказав – нажива та збереження влади своєї політичної в місті. Деякі керівники міської ради використовують трибуну, щоб реалізувати власні політичні амбіції. Це Крикуни, а результату нема", - сказав Дмитро Брижинський, начальник Чернігівської МВА.

Таку сенсаційну заяву зробив на брифінгу начальник Чернігівської міської військової адміністрації. Каже, останні рішення керівництва міської ради направлені на те, щоб громадськість і жителі Чернігова нічого не знали, як використовуються кошти громади і в чиїх кишенях вони опиняються.

"Зміни в регламенті були зроблені, щоб унеможливити вивчечння документів. Тепер ми не маємо можливість вивчати документи керівників підрозділів. Не можемо бачити цифри, нас від’єднали від системи "Мегаполіс", щоб ми не мали можливість бачити, що відбувається. Навіть на запити не дають відповіді, навіть праоохоронцям не всі відповіді дають. Тільки за рішенням суду. Про який громадський контроль ми можемо говорити?" - каже Брижинський.

Викликало обурення у Дмитра Брижинського витрачання чиновниками міськради грошей на Збройні Сили України. Поки воїни чекають на дрони, гроші лежать на рахунках.

"Місто купило 200 дронів на 2 мільйони, а на рахунках сотні мільйонів ще лежить. Чому так? Чому не оголосити тентер і за вимогою військових частин надавати", - питає очільник МВА.

Після своїх гучних заяв Дмитро Брижинський вважає, що проти нього в провладних ЗМІ та соцмережах обов’язково розмістять чергову порцію «чорнухи» і він здогадується хто замовник.

"Яка реакція може бути на чорнуху, яку очолюють керівники комунальних підприємств? Уявіть рівень керівництва міськради! Керівники утримують ботоферми, замовляють фейкові новини, зневажають мешканців міста, рахують їх не відомо за кого. Це нонсенс", - каже Дмитро Брижинський.

Юрій МИХУЛЯ,Час чернігівський



Теги:команда ЗЕ, місцеве самоврядування, Брижинський, Чернігівська міська рада


Читайте також






Коментарі (0)
avatar