реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Суд Лондона проти Коломойського і Боголюбова

До 12 листопада Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та інші відповідачі зобов'язані сплатити "ПриватБанку" 10,9 млн фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Відповідачів зобов'язали повернути проміжну виплату витрат, сплачену банком, за рішенням суду першої інстанції в минулому році. Банк повинен отримати 4 млн фунтів стерлінгів від пана Коломойського, 2 млн фунтів стерлінгів від пана Боголюбова і 1,5 млн фунтів стерлінгів від корпоративних відповідачів" , - уточнює пресслужба.

Крім того, вони мають компенсувати витрати "ПриватБанку" за слухання справи у минулому році суддею Фанкортом і кошти, витрачені на апеляцію.

У банку відзначають, що для визначення загальної суми витрат знадобиться час. "Поки вони повинні сплатити 3,4 млн фунтів стерлінгів до 12 листопада", - уточнюють в "ПриватБанку".

Раніше колишня голова Нацбанку Валерія Гонтарева розповіла в ексклюзивному інтерв'ю "Прямому", що Коломойський письмово звертався до регулятора, а також до Кабінету міністрів з проханням націоналізувати "ПриватБанк", про що свідчать викладені у публічний доступ листи олігарха. Крім того, колишні власники "Привату" зобов'язалися пройти спеціальну програму рекапіталізації, у разі невиконання якої банк підлягав націоналізації.

Нагадаємо, "ПриватБанк" отримав перемогу в Апеляційному суді Англії та Уельсу у справі проти колишніх власників Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Відтак, всесвітній арешт, накладений на активи олігархів, збережеться."Прямий"



Теги:Коломойський, Боголюбов, суд Лондона, олігархи, команда ЗЕ, злодії, ПриватБанк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar