реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

«Строителей новой страны» навчають у Москві?

14 січня 2011 року (на "старий" Новий рік) у Бібліотеці української літератури в Москві відбувся третій обшук.
У ході обшуку був вилучений сервер, передає УНІАН
.
Крім того, міліціонер побив директора бібліотеки.
Як повідомила директор бібліотеки Наталія Шаріна, "обшук проводили ті ж співробітники 11-го відділу МВС по боротьбі з екстремізмом".
"Минулого разу було вилучено системні блоки співробітників, зараз вилучили 4 блоки сервера, який обслуговує бібліотеку", - сказала вона.
При цьому директор додала, що обшук почався близько 12.00 і закінчився близько 15.00 за московським часом.
Директор підкреслила, що після нового року питанням Бібліотеки української літератури займалася ціла група людей найвищого рівня як з української, так і російської сторони, й такі дії міліції, окрім як абсурдом, назвати не можна.
"Це абсурд. Іншого слова я просто не знаходжу. Ніяких підстав для того, щоб поводитися так, не було. Найголовніше, що міліція прибула з постановою на обшук від 27 грудня минулого року і абсолютно незрозуміло, чому це не зробили тоді", - заявила вона.
Раніше повідомлялося, що після другого обшуку Бібліотека української літератури в Москві опечатана і закрита.
У свою чергу заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін заявив, що МЗС Росії прийме всі заходи для того, щоб Бібліотека української літератури в Москві якомога швидше відновила роботу.
Пізніше в МЗС України повідомив, що після завершення періоду новорічних і різдвяних свят Бібліотека української літератури Москви продовжує роботу в звичайному режимі, відновлена робота її читацького та абонентського залу, проводяться планові культурно-просвітницькі заходи.
Можливо «старші брати» на власному прикладі таким чином демонструють як треба боротися з українським буржуазним націоналізмом «строителям новой страны» в Україні?

За матеріалами УП





Коментарі (2)
avatar
1
Поведінка москалів заслуговує на обговорення на "козацькій раді" з видачею останньої "жовтої картки". Хлопці зовсім втратили здоровий глузд. То вони "кепку" у Севастополі кидають, то на Тузлу тупо пруть, то про війну згадують по утряні неправдивими словами, як по відношенню до "стратегічного" партнера!? Короче, не хочуть жити у мирі. Звичайно що офіційної позиції з нашого боку,за наслідками вчиненого, годі чекати! Адже тепер ми родичі,здається. Хоча їхні , як завжди недолугі опуси, остаточно поховають сподівання на перспективу нормального контакту українців з нащадками угро-фінських племен за законами цивілізаційної Європи. Ну не хочуть наші сусіди розвивати співробітництво по-людські! Немов дійсно вони не від мира цього?
avatar
2
І це після того, як посол Єльченко -- синок комуніста Єльченка, що з рухом боровся, як наше доблесне МЗС відрапортували бадьоро, до виляску, що єдина українська бібліотека працює. А жінка -- директор -- героїчна людина: і цього разу, і минулого тільки завдяки їй дізналися всі про обшуки. Треба вже їй тікати з тої Московії.
avatar