реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ставленик Мірошниченка призначений на "Ліки України"

Виконуючим обов’язки генерального директора комунального підприємства Чернігівської обласної ради «Ліки України» призначений депутат Київської міської ради Варнавський Сергій Дмитрович.

Відповідні відомості розміщені на офіційному сайті КП Ліки України.

Біорафічні дані про Варнавського доволі скупі .

Депутатом Київради він став на початку 2013 року завдяки тому що інший депутат київської міськради Олександр Бригинець став депутатом Верховної Ради України від фракції "Батьківщина" на виборах восени 2012 р., а оскільки Варнавський був у партійному списку наступним, зайняв місце Бригінця .

Цікавий факт, що Варнавський хоч і пройшов по списку «Батьківщини» до Київради, до фракції БЮТ так і не вступив і сьогодні він значиться як позафракційний.

На момент обрання у Варнавський Сергій Дмитрович значився головою спостережної ради Прилуцького птахокомбінату (володіє також 22,6455% акцій підприємства), власник якого - депутат Чернігівської облради від ПР Анатолій Мірошниченко.

Для того щоб стати повноцінним керівником КП Ліки України необхідне схвалення кандидатури на сесії Чернігівської обласної ради, більшість якої, як відомо, контролюється депутатми від Партії регінів.

Як повідомлялося, у березні 2013 року депутати обласної ради проголосували за звільнення директора комунального підприємства Комунальне підприємство "Ліки України" Чернігівської обласної ради Світлани Пасталиці. Причиною звільнення стало власне бажання директора.

А ось офіційна біографічна довідка Варнавського з сайту Київради:

Народився у с. Пересічне Дергачівського району Харківської області. Громадянин України.

З 1979 по 1984 рік навчався в Ризькому Вищому Військовому авіаційно-інженерному училищі імені Я.Алксніса за спеціальністю «Авіаційне електро– та приладообладнання», здобувши кваліфікацію «військовий інженер-електрик».

З 2001 по 2004 рік навчався в Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю - правознавство, здобувши кваліфікацію «юрист».

Трудова діяльність:

З 1984 по 2000 рік - служба в Збройних силах на інженерно-технічних посадах по обслуговуванню літаків дальньої авіації стратегічного призначення.

З 2000 по 2009 рік працював начальником юридичного управління ДП «Шанс-Ч» ПП юридична фірма «Шанс».

З 2009 по 2010 рік обіймав посаду начальника управління Міністерства охорони навколишнього природного середовища. Державний службовець 7 рангу.

З 2010 року по теперішній час займаюсь приватною практикою.

Фахівець фінансово-економічної галузі.

Здійснюю керівництво декількома комерційними компаніями.

Одружений. Виховую двох доньок.

До кримінальної відповідальності не притягувався та судимим не був.

Офіційна довідка про КП Ліки України:

сьогодні КП «Ліки України» єдине в Чернігівській області підприємство, яке має структурні підрозділи в усіх районах області. Періодично відкриваються нові сільські аптечні пункти;

* КП «Ліки України» єдине в області аптечне підприємство, що має найбільший асортимент лікарських засобів завдяки чому може надати повний спектр медикаментозних послуг населенню і лікувально – профілактичних закладам;

* Характерна ознака підприємства – соціальна спрямованість. Це видно по мінімальним цінам та соціальним програмам, що постійно впроваджуються в нашій мережі.

* На підприємстві працює більше 600 чоловік, серед яких майже 440 висококваліфікованих фахівців фармацевтичної справи. Адміністрація та працівники КП «Ліки України» наполегливо працюють на благо населення області займаючись нелегкою справою медикаментозного забезпечення жителів Чернігівщини.
Події і коментарі



Теги:Прилуки, Ліки України, нові призначення, аптеки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar