реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ставленик «Батьківщини» три роки «доїть» «Укрпошту»

ПАТ «Укрпошта» прийняла рішення подати скаргу до Вищої ради правосуддя стосовно дисциплінарного проступку судді Вадима Коверзнева.

Про це повідомили у прес-службі «Укрпошта».

«Колишній керівник Чернігівської філії «Укрпошти» Ярослав Рутар, пропрацювавши в компанії менше 6 місяців, використовуючи як механізм Деснянський районний суд міста Чернігова, протягом трьох років здійснює стягнення коштів з держпідприємства, за підтримки судді зазначеного суду Вадима Коверзнева.

Суддя Коверзнев приймає на користь Рутара ряд парадоксальних рішень, наприклад: спочатку виносить рішення про його поновлення на роботі, потім визнає недійсним даний наказ про поновлення на посаді. При цьому, Ярослав Рутар не з’являється на робочому місці, ухиляється від виконання своїх трудових обов’язків та подає позови про стягнення сум за час начебто вимушеного прогулу. Під час розгляду судової справи суддя Коверзнев необґрунтовано відхилив подані заяви про виклик свідків, про залучення доказів ухилення Ярослава Рутара від виконання трудових обов’язків, безпідставно відмовив у відводі судді», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Неправомірним, на думку «Укрпошти», також є втручання вищеназваного судді у господарську діяльність підприємства, зокрема, щодо необхідності внесення певних змін до штатного розпису та структури підприємства. З огляду на викладене, Укрпошта звертатиметься до Вищої ради правосуддя з метою надання правової оцінки діям судді Вадима Коверзнева.

Ярослав Рутар був призначений на посаду в пошті за сприяння народного депутата, керівника обласної організації партії «Батьківщина» і навіть у системі Юлії Тимошенко числився керівником якогось типу військового формування. Насправді, бачимо його здібності зовсім в іншому напрямку.

Дмитро КРИВКО, газета "Сіверщина"



Теги:Рутар, Батьківщина, Вища рада правосуддя, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar