реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ставицького - Розенберга затримали на історичній батьківщині

Співробітники служби безпеки Ізраїлю "Шабак" на прохання українських спецслужб затримали при спробі вильоту в Росію екс-міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Після затримання, в будинку Ставицького були проведені обшуки, в ході яких було вилучено закордонні паспорти Ставицького-Розенберга, $400 тис, 200 тис євро, коштовності і годинник на загальну суму $500 тис.

"Таким чином, спецслужби Ізраїлю вважають достатніми докази неправомірних дій з боку Ставицького, зібраних правоохоронними органами України", - повідомляє "УНН" з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, співробітники спецслужби проводили операцію в рамках кримінальної справи проти Ставицького за фактом легалізації (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом на території України. Українські правоохоронці при обшуку його офісу знайшли злитки 42 кілограмів золота.

Нагадаємо, що у квітні Інтерпол оголосив у розшук екс-міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.
Два роки тому, колишнього міністра енергетики і вугільної промисловості України Едуарда Ставицького оголосили в розшук.

Восени 2014 року стало відомо, що Ставицький живе в Ізраїлі і змінив прізвище на Розенберг. У квітні ГПУ попросила Ізраїль передати Ставицькому повідомлення про підозру.



Теги:Ізраїль, Ставицький, Корупція, уряд Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar