реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: який зв'язок між війною на Донбасі та Ізраїлем?

У неділю, 24 квітня, в зоні АТО на Донбасі загинули 5 і поранено 9 російських військовослужбовців, які брали участь в бойових діях проти української армії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"24 квітня загинули 3 і поранено 9 російських військовослужбовців 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) і 5-ї окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1-го армійського корпусу ЗС РФ, 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК і підрозділи колишніх Внутрішніх військ МВС Росії (Ясинувата, двоє поранених) зі складу 128-го спеціального моторизованого полку (Воронеж, Росія), переведених в створену указом президента Росії Національну гвардію РФ. У морг Донецької обласної клінічної лікарні Калініна доставлені двоє загиблих в районі Яковлівки, а в спеціальні відділення, відведені під потреби російського військового госпіталю, - двоє поранених російських військовослужбовців ", - йдеться в повідомленні.

В той же час упродовж 24 квітня троє українських військових отримали поранення в зоні АТО. Про це у понеділок, 25 квітня, повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко. Зокрема, за його словами, у Костянтинівці, що на Донеччині, один військовий зазнав поранення внаслідок атаки безпілотника, який скинув запалювальну речовину. «Інші двоє – внаслідок мінометних обстрілів під Авдіївкою», – йдеться у повідомленні.

Розвідка зафіксувала постачання на Донбас військової техніки з території РФ. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України.

«23 квітня ц.р. до н.п.Харцизьк на залізничних платформах доставлено шість танків Т-72», – йдеться у повідомленні.

Під час переговорів у Кнесеті Головний військовий прокурор Анатолій Матіос передав Міністру юстиції Ізраїлю запит Генеральної прокуратури України про міжнародну правову допомогу у розслідуванні стосовно колишнього Міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького щодо вручення останньому повідомлення про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти держави. Про це інформує прес-центр Генпрокуратури України.

«За наявними у слідства даними Інтерполу, український екс-високопосадовець переховується на території Держави Ізраїль, змінивши прізвище та ім’я на Натан Розенберг», – йдеться у повідомленні.

Проти Ставицького відкрите кримінальне провадження за статтею 191 Кримінального кодексу (розкрадання коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем). Крім того, Ставицький проходить у справі як спільник розшукуваного бізнесмена Сергія Курченка.



Теги:Ставицький, Ізраїль, Авдіївка, Харцизьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar