реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Справжній полковник видав справжню книжку

Уже самі назви розділів цієї книги, винесені в її заголовок, показують нестандартне мислення автора. "Вожди -Lение", "ХрущеVерть", "Крем- брюле" -- отак зветься книга Анатолія Покришня, щойно випущена в світ видавцем Валерієм Лозовим. Книга підготовлена до друку в редакційно- видавничому центрі "Сіверщина".

Головний редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний у передмові до книги Анатолія Покришня пояснює чому книга члена "Просвіти" видана російською мовою: у ній йдеться про радянську армію, часи Лєніна ("ВождиLение"), Хрущова ("ХрущеVерть") та Брежнєва ("Крем- брюле"). А про ці часи, про цю армію найколоритніше можна розповісти саме мовою оригіналу. Невипадково редактор обрав і колір обкладинки -- книга вийшла в кольорі вицвілого червоного прапора...

Книга показує незвичну історію наших недавніх часів -- аж до содомії соратників Лєніна. Але й розповідь про часи Брежнєва, попри критику, дають ефект певної ностальгії -- адже це були часи не тільки авторової молодості... А вже від розповідей про армію -- розповідей, зауважте, полковника! -- можна весело (чи й не дуже) посміятися.

Книга стала дебютом не тільки автора Анатолія Покришня, але й дизайнера Олесі Добрунової. Неперевершений стиль оповідача засвідчує: в Чернігові з'явився новий письменник.



Теги:РВЦ Сіверщина, Просвіта, Анатолій Покришень, нові книги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar