реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Справді нове обличчя!

Кажуть, треба нові обличчя. І підсовують фейси, які просто багато патякають по телевізору, яких упізнає глядач. Тим часом, нове обличчя це Яна Зінкевич. Ця тендітна на початку війни 19-річна дівчинка створила величезний медичний підрозділ і командувала дядьками , які були втричі старші від неї. Вона особисто витягувала з поля бою купу поранених бійців. Ця, не побоюся пафосу, справжня героїня так сором'язливо спілкувалася зі мною на базі Правого сектора, що я дивувався як така скромність могла досягти те, чого вона досягла. Вона стала однією з героїнь мого репортажу про жінок на війні.

Яна потрапила в аварію і у неї сталася дуже серойзна травма хребта. Вона нині на колясці але продовжувала воювати. Закінчила при тому виш.

У неї залізний характер і здобутки, якими міг би пишатися будь-хто. Оце справді нове обличчя у політиці!!! Вона іде у списку ЄС. Там ще поруч з нею бойовий генерал Забродськй, який здійснив рейд тилами ворога 2014 року. Дуже пристойна компанія.

Я їм бажаю твердості. Їм доведеться працювати у дуже непростих умовах, коли надто багато політиків патякає про мир, де факто маючи на увазі капітуляцію. Вони муситимуть ухвалювати дуже непопулярні рішення. Іт на болючі компроміси. Їх обливатимуть лайном. Але я їм бажаю такої самої твердості і рішучості, яку вони показували на фронті. А також навчитися ставати хитрими і навіть підступними,коли треба обігрувати ворогів. А там їх теж чимало назбирається

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Європейська солідарність, дострокові вибори, Яна Зінкевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar