реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Справа Табалових

Їх навіть пожалів відомий журналіст Мустафа Найєм – яскраво описав як ганяли по залу Верховної Ради батька й сина Табалових, як штурхали їх і товкли, як не давали зайти до залу. А вони ж, співчуває Мустафа, колись разом каталися на саночках і син так вірив батькові й тепер хапався за поли батькового піджака…
Ага, розказав би Мустафа своїм землякам- одноплемінникам в Афганістані (Мустафа за національністю – дарі і батько його був заступником міністра освіти Афганістану) що робити з клятво відступниками...

Адже батько й син Табалови зрадили клятву – перед Богом і українським народом вони поклялися, ставши депутатами, вступити у фракцію об’єднаної опозиції, від якої і висувалися – один був у списку, а другий пройшов по округу тільки тому, що був від опозиції. Але ще до початку роботи Верховної Ради вони заявили, що не будуть вступати у фракцію «Батьківщини» - «Фронту змін».

Перших «тушок» вирішено було провчити показово – і тут «Свобода» виявилися на висоті: лідер фракції Олег Тягнибок особисто не соромився товкти відступників. Такого регіонали не чекали – як це їх, таких крутих, що виросли у бандитському середовищі, товчуть українські хлопці у вишиванках?! Регіонали звикли, що вишивані патріоти тільки плачуть, хничуть і соплі розмазують… Через що й програли все, що й не можна було програвати (флот, мова)… А тут навіть голосувати не дають «за того парня», не пускають зрадників до зали парламенту, бандитів називають бандитами, а не успішними підприємцями…

Проте тут постає інше питання: у список старшого Табалова завів особисто Арсеній Яценюк і він має відповісти за такі кадри. Адже ми пам’таємо, що саме БЮТ завів у недавню Верховну Раду купу «тушок» -- Рибакова, Губського, Васадзе та інших спиногризів українського народу. І коли нас, виборців, умовляли знову голосувати за цю ж таки опозицію, то запевняли, що вже «тушок» не буде. А маємо їх навіть до початку роботи Ради.

Табалови говорять про 6 мільйонів, які передали Яценюку для виборів. Так це чи ні, але сам Яценюк пояснює включення їх до висуванців від опозиції тим, що знає Табалових 11 років. Далі, увага – як він їх знає: кредити брали в банку Яценюка! Чистий бізнес, до чого тут мораль?!

Зрештою, якщо Яценюк їх так давно знає, то чому не знав, що старший Табалов пробував стати головою міської організації регіоналів у Кіровограді? Чи він тільки знає грошові купюри? Одне слово, добре, що я не голосував за цих усяких табалових, що прикидаються опозиціонерами…

І нема чого виправдовувати табалових, що на них тиснуть. Не знали куди йдуть? Та просто свій бізнес захищають – свої мільйони. А нам що до їх захланності? Нащо нам такі політики?!

Кажуть, що політика – брудна справа. Точно, якщо нею займаються брудні люди, що вирішують свої брудні оборудки. А треба думати про Україну! Всього лиш.

Василь ЧЕПУРНИЙ

Колонка редактора -- постійно в газеті "Сіверщина" і зовсім не постійно -- на сайті. Передплачуйте газету "Сіверщина"!



Теги:Василь Чепурний, Мустафа Найєм, опозиція, Яценюк, зрада, Табалови


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Якби Яценюк розділяв європейські цінності, то після такого гучного корупційного скандалу, а він явно корупційний, мав би добровільно піти у відставку з поста глави опозиції. На посту глави опозиції я би поставив Тягнибока. У Тягнибока навіть запущені регіоналами в опозицію тушки працювали б як треба. І щодо Тобалових Тягнибок вібнайшов би ефнктивниі засоби. Щоб іншим тушкам неповадно було і виборцям на радість.
avatar
2
Я Яценюку не вірив від самого початку його появи в політиці. І, думаю, не тільки я. Але саме його чомусь обрано лідером "об'єднаної опозиції". Чи не для того, щоб і до неї не було довіри? Просто не можна не захоплюватися ювелірною роботою ворогів України!
avatar