реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

«Спиртзавод» прямо вдома

У серпні співробітники головного відділу податкової міліції Прилуцької ОДПІ викрили у Бахмачі підпільний цех, де виготовляли алкогольні напої. Такий бізнес організувала 33-річна місцева мешканка.

Як зазначив начальник штабу УПМ ДПC у Чернігівській області Сергій Білоусов, під час огляду житлових та підсобних приміщень за місцем проживання громадянки виявлено 200-літрову пластикову бочку, заповнену рідиною з характерним запахом спирту, дві лійки, спиртометр, пластикові бочки та каністри ємністю 185 літрів, 18 скляних пляшок з етикетками різних виробників алкогольних напоїв, заповнених рідиною з характерним запахом спирту, 150 порожніх півлітрових скляних, 500 марок акцизного податку, 40 аркушів з надрукованими на них марками акцизного податку в кількості 360 штук.

Всього вилучено 385 літрів рідини з характерним запахом спирту та 90 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції.

Проводиться подальша перевірка, приймаються заходи щодо встановлення шляхів надходження сировини та місць реалізації фальсифікованих горілчаних напоїв.

Відділ взаємодії із засобами
масової інформації та громадськістю
ДПС у Чернігівській області



Теги:податкова, Самогон, Бахмач, фальсифікат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar