реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

І алкоголь -- отрута, і замість алкоголю -- отрута

За матеріалами, зібраними співробітниками податкової міліції ДПС у Чернігівській області, порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України відносно підприємця, який в одному з районних центрів виготовляв та у власному магазині зберігав і реалізовував фальсифіковані алкогольні напої. Виготовлені вони з недоброякісної сировини і становлять загрозу для життя та здоров’я людей.

Згідно з висновками лабораторного дослідження, придбані у підприємця «алкогольні напої» є водними розчинами етилового спирту непромислового виробництв, які не відповідають вимогам встановлених стандартів.

В ході супроводження кримінальної справи співробітники податкової міліції виявили місце зберігання спирту, який призначався для виготовлення фальсифікату. При огляді даного приміщення вилучені пластикові бочки, заповнені рідиною з характерним запахом спирту - у кількості 2400 літрів. Продавши алкогольний сурогат підприємець міг заробити орієнтовно 200 тис. грн.

Нині проводяться заходи щодо встановлення джерел постачання небезпечної сировини для виготовлення алкогольного сурогату, а також причетних до цього осіб.

Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю
ДПС у Чернігівській області.



Теги:податкова, алкоголь, фальсифікат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar