реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Спільно з Коломойським вкрали 40 мільйонів доларів

Жорсткий виступ Петра Порошенка, від якого "слуги" повтікали із зали

Я шокований, що представники монобільшості навіть не згадали про те, про що сьогодні говорить весь світ. Говорити сьогодні треба про злочини, про міжнародні злочини вищого керівництва держави і особисто Володимира Зеленського. На жаль, тепер під ударом опинилася держава Україна, коли через дії президента Зеленського Україна фігурує в світі як держава, лідер якої причетний до глобальної корупції, до відмивання вкрадених в Україні грошей спільно зі своїм бізнес-партнером Коломойським.

Якщо хтось хоче підтвердження цього, я прошу просто подивитися газети Guardian, El Pais, The Washington Post, Euronews, CNN, Deutsche Welle. Останнє місце, де про це можна говорити, – парламент. Керівництво монобільшості намагається і тут закрити рота.

Мова йде про те, що спільно з Коломойським 40 млн доларів були вкрадені. Зеленський не є Голобородьком, і про це було відомо ще з 2019 року. Це не розслідувалося, бо на сьогодні вище політичне керівництво пов’язане із СБУ, яке має конфлікт інтересів і спільно брало участь у цих злочинах; з іншими 100% своїми керівниками правоохоронних органів.
Я переконаний, що це неприпустимо.



Теги:олігархат, Петро Порошенко, Коломойський, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar